rECENSIES MATERIALEN

Kijk voor recensies van onze materialen in de webshop onderaan de pagina. 

“Annegreet laat in haar manier van spreken merken dat ze deze kinderen een warm hart toedraagt.”

We hebben het gesprek als zeer prettig en professioneel ervaren. Het levert ons een heel helder en duidelijk plan van aanpak op, waardoor het meteen inzetbaar is. Het handelingsplan is aan te passen naar eigen inzicht en situatie en dat is erg prettig!

Annegreet geeft in het gesprek ruimte om vragen te stellen en geeft helder antwoord. In het gesprek kan ik merken dat ze veel ervaring heeft. Dit laat ze duidelijk merken zonder daarbij over te komen als “iemand die het wel even zal vertellen”. Integendeel: Annegreet is iemand die duidelijk laat merken dat zij haar kennis wil overdragen met het doel dat het kind zich optimaal ontwikkelt in een veilige setting. Een fijne gesprekspartner!


Berthilde Horstman, IB-er, gbs de Fontein in Enschede (adviesgesprek)

“Annegreet is sterk in communicatie en in overleg.”

Annegreet heeft onderzoeken gedaan bij een leerling uit mijn klas, ook heeft ze deze leerling begeleid en geleerd om te leren, na te denken over zichzelf. Mij als collega hield ze op de hoogte. Samen hebben we ook gekeken naar de mogelijkheden van extra werk en coaching van deze leerling in de klas. Hierin denkt ze realistisch mee.


Annegreet is sterk in communicatie en in overleg. Ook is Annegreet duidelijk in de mogelijkheden die er zijn om aan het werk te gaan met meer- en hoogbegaafden. Ze leert mij als collega veel en zet je zelf aan de werk. Annegreet denkt ook veel mee.


Renate ten Kate, leerkracht, gbs Domino in Den Ham (advisering en begeleiding)